New York City Trip
Home | Links | Contact | Sitemap | DisclaimerWeersvooruitzicht...Vliegen naar New York
Een vlucht naar New York duurt vrij lang. Dit betekent dat het slim is wat voorbereidingen te treffen en met een aantal zaken rekening te houden. Hieronder staat een overzicht van de meest belangrijke informatie.

Reisduur
De gemiddelde vlucht van Amsterdam naar New York duurt ongeveer 8 uur. Het is vaak voordeliger om een vlucht te kiezen met een overstap, bijvoorbeeld in London. Uiteraard neemt de reisduur toe met zo’n overstap. Hou er bij voorkeur rekening mee dat het in New York 6 uur vroeger is en dat het dus een raar gevoel kan opleveren, omdat er ‘slechts’ 2 uur lijken te zijn verstreken na een vlucht van 8 uur.

Douane
Na de aanslagen van 11 september 2001 is de controle op vluchten naar New York flink aangescherpt. Het is hierdoor altijd slim tijdig te informeren naar de douanetarieven op de website van de Douane.

Invoerbepalingen
Over het algemeen is het vaak lastig planten, fruit en levensmiddelen in beide richtingen mee te nemen. Daarnaast is het streng verboden om producten als vlees en worst in te voeren in Amerika en daarmee ook in New York. Verder gelden de algemene regels voor het meenemen van producten terug naar Nederland. Met name tabak en alcohol zijn onderhevig aan beperkingen. De website van de vliegmaatschappij kan hierover uitsluitsel bieden en de precieze hoeveelheden aangeven.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

WTC
New York, the city that never sleeps. De stad is met ruim acht miljoen inwoners de grootste van de verenigde staten en heeft ontzettend veel te bieden. Boek daarom vandaag nog je vliegtickets New York.

Voordelige vliegtickets New York
Goedkope vliegtickets New York bij WTC.nl - World Ticket Center

   
Goedkoop vliegen SchipholTickets
Voor uw vliegticket New York bent u het goedkoopst uit bij SchipholTickets.nl. Omdat wij op een onafhankelijke wijze vliegtickets naar New York aanbieden, beschikt u altijd over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen! SchipholTickets.nl - Altijd het goedkoopste vliegtickets New York. Vergelijk & Boek!