New York City Trip
Home | Links | Contact | Sitemap | DisclaimerWeersvooruitzicht...Uitgaan
New York is een stad waar de mensen zich sociaal minderwaardig voelen als ze niet elke avond even uit kunnen gaan. De stad staat daarom bol van de clubs. Hieronder staan de meest populaire clubs op een rijtje die stuk voor stuk zeker de moeite waard zijn om eens te bezoeken.

The Bubble Lounge
Zoals de naam al een beetje verklapt is The Bubble Lounge vooral bekend om de champagne. Er zijn maar liefst 30 verschillende soorten champagne verkrijgbaar. Er kan een glaasje worden genuttigd in een van de mooie zithoeken. Het is een aanrader om op vrijdagmiddag na kantoortijd plaats te nemen, er worden dan gratis oesters bij de champagne geserveerd. Het deurbeleid is streng, op sneakers, met militaire kleding of sandalen komt er niemand binnen. The Bubble Lounge bevindt zich in West Broadway en is vanaf 17.00uur geopend.

Nikki Beach
Dit is een van de beste plekken die New York kent om heerlijk bij te komen na een lange dag of om een stapavond te beginnen met een paar goede cocktails. De beachclub is voorzien van een wit decor met een prachtig afgewerkt plafond en mooie houten tafels. Het combineert de elegantie van Manhattan met een klassieke beachclub. ’s Avonds verandert de grote eettafel in een dansvloer en kunnen de beentjes van de vloer nadat er heerlijk is gegeten van een van de maaltijden die er al net zo goed uitzien als dat ze smaken. Nikki Beach bevindt zich ten zuidoosten van het Central Park.

APT New York
Dit is een erg populaire club in New York. De muziek is van hoge kwaliteit en het publiek gedraagt zich netjes. Het is daarnaast altijd druk in de club en de portiers zijn over het algemeen erg vriendelijk. Op de speciale iPod avonden draaien de DJ’s de muziek vanaf hun iPods. APT New York bevindt zich in de 13th Street en is dagelijks geopend vanaf 18.00 uur.

Buddha Bar
De Buddha Bar is bij uitstek geschikt om heerlijk te relaxen na een lange dag. De sfeer is loungy en er zijn Aziatische gerechtjes te bestellen die uitstekend smaken en prima passen bij het prachtige decor. De club zit in een grote cilo, die tunnelachtig aandoet. Het is een trendy club die het vooral moet hebben van de looks, al zijn de gerechtjes en de drankjes ook erg goed van smaak. De club bevindt zich in het Meatpacking District.

Marquee
Voor de mooiste vrouwen komen de New Yorkers naar Marquee. Alhoewel, eigenlijk komen ze daar mét de mooiste vrouwen. De club kent namelijk een streng deurbeleid. Zonder een mooie vrouw aan de arm komt er eigenlijk niemand binnen. Eenmaal binnen is het daarom ook genieten geblazen voor iedereen die graag naar mooie vrouwen kijkt met de looks van fotomodellen. De rij voor de club is wel altijd erg lang. De club bevindt zich aan Tenth Avenue/ 26th Street en is op dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 22.00 uur.

Gansevoort Loungebar
Deze loungebar is onderdeel van het trendy hotel Gansevoort en bevindt zich net als de Buddha Bar in het Meatpacking District. De drankjes zijn dan misschien niet goedkoop, maar de prijzen worden ruimschoots goedgemaakt door het fantastische uitzicht vanaf de 12e verdieping van het hotel over het uitgestrekte New York. Het is naast een leuke avond uit dé plek om te zien en gezien te worden. De club kent een hoog ‘Sex and the City’ gehalte dus trek de mooiste outfit maar alvast uit de kast.