New York City Trip
Home | Links | Contact | Sitemap | DisclaimerWeersvooruitzicht...Eten en Drinken
New York kent natuurlijk talloze restaurants en bars. De hieronder genoemde hotspots bieden net even wat meer charme, precies wat New York nou zo speciaal maakt. Het is daarnaast niet ongebruikelijk een bekende New Yorker tegen het lijf te lopen en de rekening gepresenteerd te krijgen.

Delicatessen
Een van de hipste plekken van New York is Delicatessen. Hier komt men niet voor het eten of het drinken, maar om te zien en gezien te worden. Het is een stukje pure ‘sex and the city’ waar heerlijk te lunchen valt na een ochtend shoppen op Broadway.

Bar Pitti
Bekende New Yorkers spotten doet men in Bar Pitti. Het is er in de zomer doorgaans overvol, maar de temperamentvolle obers weten binnen afzienbare tijd toch altijd een tafeltje te regelen. Zorg wel dat er geen minuut verloren gaat, want binnen de kortste keren krijgt iedereen de rekening als er een bekende New Yorker binnenstapt.

Cafe Lalo
Voor de liefhebber van desserts in Cafe Lalo de plek bij uitstek om eens te gaan lunchen. Ze bieden meer dan 100 verschillende, allemaal even heerlijke, desserts, maar ook alles voor een uitgebreide lunchpauze. Daarnaast is hier een deel uit de film ‘You’ve got mail’ opgenomen.

Asiate
De locatie van dit restaurant is met woorden maar moeilijk te beschrijven. Vanaf de 35e verdieping is het uitzicht door de ramen van de vloer tot het plafond werkelijk onbeschrijfelijk mooi. Central Park, Columbus Circle en Rockefeller Center, allemaal wachten ze op een blik vanuit het Manarin Oriental Hotel.

Cookshop
Echt lekker eten kan in de Cookshop. Het is opnieuw een plek waar bekende New Yorkers graag gezien worden. Daarnaast wordt er alleen gebruik gemaakt van duurzame producten van bedrijven uit de regio. Naast lunchen of dineren is het ook mogelijk ’s avonds de cocktailbar in te duiken.

Buddakan
Vijf verschillende zalen sieren dit restaurant waar het belangrijk is ruim van tevoren te reserveren. Het is een loungebar met een schemerige uitstraling waar er op de kaart vooral opvallende Asian-fusion gerechten staan.